Een Ajax-koolmonoxidedetector laten plaatsen in regio Antwerpen

Offertes binnen 48 uur!

Home » Ajax-koolmonoxidedetector Antwerpen

Doe een beroep op onze specialisten om een Ajax-koolmonoxidedetector te laten plaatsen in uw woning in de omgeving van Antwerpen. SG Protect uit Hoboken staat zijn klanten al jarenlang bij voor de installatie van allerlei veiligheidsoplossingen, waaronder ook koolmonoxidedetectoren van het merk Ajax.

specialist

Specialist in automatisaties

klantgericht

Klantgerichte beveiligingssystemen

bescherming

Verzorgde installaties en herstellingen

Een Ajax-koolmonoxidedetector plaatsen voor extra veiligheid

Een Ajax-koolmonoxidedetector plaatsen in uw woning in de omgeving van Antwerpen zorgt voor extra veiligheid. Koolmonoxide is namelijk een dodelijk gas dat u niet kunt opmerken. Het is geurloos, kleurloos, smaakloos en niet-irriterend. Bij een onvolledige verbranding van fossiele brandstoffen, zoals hout, komt zo’n gas vrij. De alarmsystemen van Ajax hebben bovendien heel wat andere functies. Zo kunnen ze vocht detecteren en beschermen ze u tegen inbraken. We installeren een alarmsysteem in uw bedrijf of particuliere woning en gaan daarbij snel en efficiënt te werk.

ajax logo

Ga een samenwerking aan met ons bedrijf

Heeft u interesse in de plaatsing van een Ajax-koolmonoxidedetector in uw woning in de omgeving van Antwerpen? Ga dan een samenwerking aan met SG Protect uit Hoboken door contact met ons op te nemen. Bel naar +32 488 23 33 97 of vul het contactformulier in. Als u vragen heeft over onze andere producten en diensten, zoals de plaatsing van zonweringen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met ons via bovenstaande contactgegevens.

Reviews

Very best opinions

Snelle service en zeer professionele man. Top service!
Eén tevreden klant meer. Wij hebben van een snelle levering en goede service kunnen genieten. Een zeer beleefde en vakkundige technieker kwam alles installeren en uitleggen.
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

EEN VRAAG?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier of contacteer ons rechtstreeks info@sg-protect.be

Wij contacteren u zo snel mogelijk.