Een alarmsysteem plaatsen in uw woning in regio Antwerpen

Wilt u een alarmsysteem laten plaatsen in Antwerpen of omgeving? U rekent op ons bedrijf voor de installatie van een alarmsysteem van Ajax bij u thuis in de ruime omgeving van Antwerpen en bijvoorbeeld ook in Herentals of Sint-Niklaas. Een alarmsysteem van het merk Ajax plaatsen in uw woning in regio Antwerpen brengt verschillende voordelen met zich mee. Het is een draadloos beveiligingssysteem voor een ultieme bescherming. De alarmsystemen van Ajax zijn slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Ze reageren alleen op echte gevaren, dus niet op valse alarmen. Als er iets gebeurt, brengt Ajax u razendsnel op de hoogte en helpt het u enorme problemen te voorkomen.

Het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa

Alarmsysteem van het jaar

Risico's op het gebied van beveiliging en brandbestrijding

Het meest innovatieve product

De voordelen van een alarmsysteem van Ajax plaatsen in uw woning

Kies voor de installatie van een alarmsysteem van Ajax bij u thuis en beveilig uw huis met één enkele tik. De Ajax-app maakt van het alarmsysteem dat u laat plaatsen een eenvoudig te beheren apparaat. Krijg meteen meldingen via swiftalerts, een protocol waar zelfs moderne messengersystemen jaloers op zijn. De installatie van een alarmsysteem van Ajax bij u thuis brengt met andere woorden vele voordelen met zich mee.

Verhoogt de levensduur van de batterij, apparaten kunnen tot 7 jaar werken zonder dat de batterij vervangen hoeft te worden

Verstuurt een alarm van de detectoren in 0,15 seconden naar de hub

installaties

Verbindt toestellen op een afstand tot 2000 meter

Versleutelt de gegevens bij elke stap met een versleutelingsalgoritme met variabele licentie

Detecteert jamming van de radio en mogelijke storingen

Blijf op de hoogte met het volledige logboek in het notificatie-overzicht

Ontvang onmiddellijk waarschuwingen met pushmeldingen, sms'jes of via de telefoon

Bewaak de prestaties van detectoren en andere apparaten in real time

Beheer overal ter wereld de configuraties van uw apparaten

Ontvang herinneringen voor het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten

U bent de volledige eigenaar van uw AJAX-alarmsysteem. Geen verborgen kosten of abonnementen.

Geen enkele indringer zal onopgemerkt blijven dankzij de installatie van een Ajax-alarmsysteem bij u thuis

De detectoren in de alarmsystemen van Ajax identificeren inbraken en waarschuwen in minder dan één seconde. De apparaten zijn uitgerust met digitale algoritmen en multifactormodellen voor de detectie van bedreigingen. Om het nog beter te maken, is de mogelijkheid op een vals alarm uitgesloten. Door het plaatsen van een alarmsysteem van Ajax bij u thuis, schrikt u inbrekers af met verblindende lichten en luide sirenes. Gebruik bovendien scenario’s om projectoren aan te zetten als de buitenbewegingsdetectoren worden geactiveerd.

uur
Wanneer de stroom uitvalt, kan het systeem tot 16 uur op reserve-energie werken
jaar
Levensduur van de batterijen tot 7 jaar
meter
Verbindt toestellen op een afstand tot 2000 meter
sek.
Verstuurt een alarm van de detectoren in 0,15 seconden naar de hub

Bescherm uzelf tegen brand, rook en koolmonoxide

Het plaatsen van een alarmsysteem van Ajax in uw woning in regio Antwerpen beschermt u tegen brand. Het systeem herkent snel de eerste tekenen van een brand: rook of een sterk verhoogde temperatuur. Bovendien zendt de CO-detector een alarm uit voordat de koolmonoxideniveaus levensbedreigend worden.

Het digitale HazeFlow-algoritme controleert de rookniveaus voordat er een alarm wordt gegeven

De rooksensor en de sirenes kunnen worden getest door op het logo van het apparaat te drukken of via de mobiele app

Verschillende detectoren werken samen om een brandbestrijdingssysteem te creëren en gebruikers te waarschuwen in harmonie voor gevaar met ingebouwde sirenes en smartphone-waarschuwingen

Geen enkele druppel wordt een probleem bij deze alarmsystemen

De alarmsystemen van Ajax sturen een waarschuwing bij de eerste tekenen van vocht en annuleren het zodra het water opdroogt. De waterlekdetectoren zijn ontworpen om te werken in zware omstandigheden en waterschade te voorkomen: ze zijn corrosiebestendig en beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht.

Slimme beveiliging

Een alarmsysteem van Ajax plaatsen in uw woning in regio Antwerpen, is kiezen voor slimme beveiliging. Het systeem schakelt het water uit als er een lekkage wordt gedetecteerd en zet de schijnwerpers aan als buitenstaanders het gebied betreden, doet de lichten volgens schema uit, zet de verwarming uit en activeert de beveiliging. Dit type alarmsysteem is ook uitermate geschikt voor uw bedrijf. Of het nu voor uw woning of voor uw bedrijfsgebouw is, wij zorgen voor een vlotte installatie van uw Ajax-alarmsysteem.

Laat de installatie van uw alarmsysteem van Ajax bij u thuis aan ons over

Wilt u een alarmsysteem van Ajax plaatsen in uw woning? Heeft u vragen over deze alarmsystemen of wilt u meer weten over hoe de installatie van een alarmsysteem van Ajax bij u thuis concreet verloopt? Neem dan contact op met ons via het nummer +32 488 23 33 97 of door het contactformulier in te vullen.