Alarmsysteem voor uw bedrijf

Offertes binnen 48 uur!

Home » Alarmsysteem bedrijf

Indien u zoekt naar een alarmsysteem voor uw bedrijf, bent u bij ons op de goede plek beland. SG Protect, gevestigd in Hoboken, is een specialist in praktisch alles wat met veiligheid te maken heeft. Wij werken enkel met de beste materialen en toestellen, zodat we een topservice kunnen garanderen.

specialist

Specialist in automatisaties

klantgericht

Klantgerichte beveiligingssystemen

bescherming

Verzorgde installaties en herstellingen

Het beste alarmsysteem voor uw bedrijf kopen

Heeft u een kwalitatief alarmsysteem voor uw bedrijf nodig? Dan hebben wij voor u het perfecte toestel. Wij werken immers met de systemen van Ajax. Deze systemen beschermen uw bedrijfsgebouw in de eerste plaats tegen inbraak, maar dat is niet het enige. Zo kunnen deze toestellen ook vocht detecteren. Wordt er een probleem ontdekt? Dan schiet het toestel meteen in actie. Verder fungeert het toestel van Ajax ook als koolmonoxidedetector. Dit gas kan niet worden opgemerkt door mensen, doordat het kleur- en geurloos is. Wilt u uw medewerkers écht goed beschermen? Dan is dit alarmsysteem de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

alarmsysteem

Schakel onze hulp in

Bent u geïnteresseerd in een alarmsysteem van dit merk voor uw bedrijf? Schakel onze experts dan in om het alarmsysteem te komen plaatsen. Bel daarvoor naar het nummer +32 488 23 33 97 of vul ons contactformulier in. Wij garanderen dat we binnen 48 uur een offerte opsturen.

Reviews

Very best opinions

Snelle service en zeer professionele man. Top service!
Eén tevreden klant meer. Wij hebben van een snelle levering en goede service kunnen genieten. Een zeer beleefde en vakkundige technieker kwam alles installeren en uitleggen.
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

EEN VRAAG?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier of contacteer ons rechtstreeks info@sg-protect.be

Wij contacteren u zo snel mogelijk.